Professionel videoproduktion med FPV droner

Få lavet en højkvalitets reklamefilm med en FPV drone. Plus View fortæller din historie med intense, flotte dronevideoer og fantastiske klip helt tæt på, selv på trange steder. Oplev din virksomhed, skole, reception, kontoret, billageret, restauranten eller din sport præsenteret på en fascinerende anderledes måde med unikke FPV sekvenser der flyver tæt og underholdende. En flot optaget dronevideo præsenterer dog og din virksomhed, på den mest fangende, inspirerende og underholdende måde. Få lavet en FPV video der øjeblikkelig fanger målgruppens øje og føles fascinerende, fordi den filmes med “first person view” perspektivet. Dronepilotens færdigheder er afgørende for dine optagelser, for de gør os i stand til at flyve tæt på mennesker både indendørs og udendørs. Flyv professionelt med os.

FPV Droneoptagelser og videoproduktion

Droneoptagelser med FPV droner kan give et helt unikt perspektiv i din video, som folk ikke er vant til at se. For blot nogle få år siden virkede det krop umuligt at kunne lave, og idag kan en erfaren og dygtig dronepilot nemt skabe fantastiske droneoptagelser der imponerer både dig og dine kunder. Derfor er det værd at overveje en FPV droneoptagelse til din næste video præsentation, hvor du gerne vil skille dig ud fra mængden af kedelige videoer, overraske seerne og opnå en tydelig WAUW effekt hos dine kunder, når de begejstret besøger din side og ser din video.

FPV Droneoptagelser

Præsenter din skole,
virksomhed, sport eller klub

Explainer video

Kvalitets reklamefilm
til din virksomhed

Racer Drone

Drone video til brug for
intense levende videoer

Fotograf

Portrætfotos, produktbilleder og virksomhedsbilleder inde og ude

FPV Drone 

FPV Droner giver unikke
perspektiver til dine videoer

Luftfoto

Brug for at se verden fra oven?
Vi flyver med droner i hele landet

Videoproduktion

Droneoptagelser der skiller sig
ud med “first person view”

Dronefotos

Til præsentation, fremvisning,
inspektion og dokumentation

FPV – “first person view” 

FPV betyder first person view. Selve ordet stammer fra at du har videobriller på når du arbejder med FPV dronen, og du ser ud gennem dronens kamera, når du flyver. Perspektivet ligner derfor det du ville sidde i, hvis du sad i pilotsædet i dronen – altså første persons perspektiv.

Det er også den måde du flyver racer droner på. Racer drone begrebet bliver tit brugt som en måde at forklare FPV på overfor udeforstående. Vi filmer for vores små og store kunder på denne måde omkring 90 % af tiden, fordi det skaber flotte, anderledes og meget unikke videoer der fanger øjet, inspirerer og øger kundens interesse for din virksomhed, dit produkt eller din skole/klub.

Værdiskabende storytelling med professionel drone – FPV droner

Få lavet anderledes unikke videoer med FPV droner, hvor det føles som om du sidder direkte i cockpittet på dronen og oplever dit event, din virksomhed, skolen eller sportsklubben direkte fra “first person view”. 90 % af vores kunder får filmet deres professionelle videoer med de fantastiske FPV droner fuld af muligheder.

FPV freestyle er en unik droneflyveteknik udviklet ud fra drone racing

Det handler om at optage episke optagelser fra et HD-kamera monteret på en FPV-racing drone. FPV-stedet hvor vi optager kunne være en tom kontorpark, en forladt bygning, en skov, en efterskole, en virksomhed, lagerbygning eller endda en skyskraber i centrum af byen i en weekend.

De bedste tekniske FPV-freestylepiloter ved, hvordan man laver filmisk indhold, men teknisk FPV-freestyle handler mere om de tekniske flyvefærdigheder og tricks som flips, rulninger, power-loops, nærflyvning og at ramme tætte huller. I vores reference videosamling vil du se det allerbedste inden for teknisk FPV freestyle fra vores erfarne og dygtige FPV-dronepiloter.