Reklamefilm skaber opmærksomhed og giver mersalg

Reklamefilm kan vise selv de mest komplekse produkter frem på en fængslende og spektakulær måde. Tag et kig på eksemplerne nedenfor for at se, hvordan de respektive produkter bliver vakt til live ved hjælp af et stærkt budskab og kreativ storytelling. Med kunden i fokus lytter jeg til folks historier i hele Danmark. Lytter til de historier du gerne vil fortælle til dine kunder via en reklamefilm. Din historie er lige så unik, som du er. Jeg bruger meget tid på at researche optagestedet og menneskene bag, finde vinklen og forstå budskabet, da alle 4 dele spiller en væsentlig rolle i de historier, jeg fortæller i mine reklamevideoer. Uanset om jeg er i nogens hjem, virksomhed eller et nyt sted, er storytellingen bag reklamefilmen vigtig for budskabet du ønsker der skal imponere kunderne, konvertere produktet og skabe mersalg.

En æstetisk flot filmet reklamefilm tiltrækker
opmærksomhed på de forskellige platforme

En professionel videoproduktion starter med en tæt dialog

Inden jeg går i gang med din videoproduktion og reklamefilm har vi en tæt dialog, og jeg researcher og får en fornemmelse af stedet, hvor optagelserne skal foregå, for på den måde får jeg en meget bedre forståelse for den historie, jeg skal fortælle til dine kunder. Storytelling sælger altid, når du er personlig, rørende og levende i dine fortællinger. Jo mere jeg kan komme under huden på din virksomhed og dine produkter des mere personlig, dragende og inspirerende bliver din reklamefilm, og derved skaber den mest mulig opmærksomhed og skiller sig ud fra andre reklamefilm på de mange platforme og på hjemmesiden.

Storytelling som et fængslende værktøj

Reklamefilm giver dig mulighed for at nå ud til et bredt og forskelligartet publikum med dit hovedbudskab som omdrejningspunkt. Der findes et stort udvalg af platforme, som kan udnyttes til at være fremvise din reklamefilm. I en dialog med dig finder vi sammen ud af, hvordan vi fremhæver dig og dine produkter med en professionelt udført reklamefilm, der taler direkte ind i din målgruppes behov og drømme.

Hvad er en reklamefilm?

Reklamefilm kan levere en unik historiefortælling, der kan præsentere selv de mest komplekse produkter for at fange og fastholde publikums opmærksomhed. Dette kan også skabe konvertering og en betydelig ROI. Det er ikke så meget et spørgsmål om, hvorvidt en reklamefilm er relevant for din virksomhed, men snarere hvilken type reklamefilm der skal laves, og hvor den skal vises.

Visuel kommunikation er under forandring

Med vores videoekspert kan du drage fordel af en erfaren hjerne, der hjælper dig hele vejen fra idé til udførelse og udnytter de mange muligheder i vores forskellige visualiseringsteknologier til at skabe virkelig mindeværdige reklamefilm.

Hvad er en
reklamefilm?

En reklamefilm fortæller en unik historie, og sælger selv de mest komplekse produkter, så du kan fange, imponere og fastholde dine kunders opmærksomhed. Filmen kan også skabe markant øgede konvertering og en betydelig ROI. Det handler aldrig om hvorvidt en reklamefilm er relevant for din virksomhed, for DET ER DEN, men det handler og indholdet og hvor den skal vises.

Hvad koster en reklamefilm?

Prisen på produktion af din egen reklamefilm varierer fra kunde til kunde og derfor er det svært at give dig en fast pris, men for at du kan få en ide om prisniveauet, så er de mest budgetvenlige fra omkring 6.000-15.000 og hele vejen op til 500.000 kroner for det helt store set-up. Tag fat i os for at få en pris på netop din reklamefilm.

Hvad er videoproduktion?

En flot videoproduktion kan levere en unik historiefortælling, der kan præsentere selv de mest komplekse produkter for at fange og fastholde publikums opmærksomhed. Dette kan også skabe konvertering og en betydelig ROI. Det er ikke så meget et spørgsmål om, hvorvidt en reklamefilm er relevant for din virksomhed, men snarere hvilken type reklamefilm der skal laves, og hvor den skal vises.

Hvad koster en videoproduktion?

Priser starter omkring 6.000-10.000 kr. for en professionel videoproduktion. Vi tager en snak om dine ønsker til reklamefilm og vi sender dig efterfølgende et godt tilbud med en favorabel pris på filmen.

Skræddersyede Reklamefilm

Vi tilbyder en professionel og pålidelig samarbejdspartner inden for produktion af skræddersyede, unikke og professionelle reklamefilm til både store og små virksomheder, events og organisationer.

Vi står for hele produktionsprocessen, fra planlægning og optagelse til redigering og færdiggørelse af din reklamefilm. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og skaber en unik film, der effektivt kommunikerer dit budskab til din målgruppe.

FPV droner til reklamefilm

Hos Plus View er vi specialiserede i brugen af FPV droner, hvilket giver os mulighed for at lave spektakulære og unikke optagelser fra luften. Vores droner er udstyret med avancerede kameraer og teknologi, der gør det muligt for os at lave optagelser fra vinkler og højder, der ikke er mulige på andre måder.

Plus View Reklamefilm

Vi er stolte af at tilbyde en professionel og pålidelig service, der leverer unikke og effektive reklamefilm til alle typer virksomheder og events. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at producere en fantastisk reklamefilm, der skaber værdi for din virksomhed.

High-End videoer

Kvalitetspræget videoproduktion, rekrutteringsvideoer, virksomhedspræsentationer, produktvideoer eller reklamevideo for skolen, sportsklubben, til events og til den selvstændige. Fra tanke til ide – vi  leverer helstøbte videoproduktioner med sans for detaljerne.